bli mere kjent med oss

Om oss i Aktiw.no

bli mere kjent med oss

Om oss i Aktiw.no

bli mere kjent med oss

Om oss i Aktiw.no

01.

Inspirasjon

Vi ønsker å inspirere til en "aktiw" hverdag, hvor "aktiw" bruk av vår fantastiske natur er målet! Det er en gave vi alle har rett til å benytte oss av!

02.

Bærekraft

Aktiw.no setter bærekraft som øverste prioritet! Følg med våre rapporter på bærekraft og vårt arbeid med dette!

03.

Kvalitet

Aktiw.no skal gi alle tilgang til bærekraftige og langtidsvarende produkter som gjør at de neste generasjonene kan fortsette å bruke vår fantastiske natur "aktiw't"

04.

Kundeservice

Når du handler hos aktiw.no skal du handle trygt og raskt! Vi setter alle våre kunder øverst og ønsker at alle får den beste kjøpsopplevelsen!

Hvorfor handle hos aktiw.no?

Vi er en frittstående butikk som vil si at vi ikke er en del av noen kjede. Det gir oss mulighet igjennom vårt brede produktsortiment til å kunne tilby akkurat DEG de produktene DU måtte ønske fra en rekke markedsledende merkevarer til konkurransedyktige priser!

Produktkunnskap og erfaring:

Vi består i dag av et team med forskjellige bakgrunner fra forsvaret, fjellet og kysten!

Vår brede og lange erfaring med alt fra sykling, dykking, ski, jakt, ferskvannsfiske og havfiske gjør at vi til sammen med 50år+ erfaring vil kunne gi deg som kunde gode råd og tips, samt utprøvde produkter for både erfarne som nye i alt fra skog til fjell som til vann.

Produktsortiment:

Vårt fokus er å tilby et bredt utvalg av bærekraftige produkter til konkurransedyktige priser!

Vi har et veldig bredt varesortiment som gjør at du som handler hos oss får tilgang til et bredt spekter varer for mange forskjellige sports- og friluftsaktiviteter.

Vi er i stadig vekst, slik at som kunde hos oss vil du kontinuerlig få tilgang til nye markedsledende produkter! 

Vi er 100% Norskeid! 

 

 
Scroll to Top